MLS Football Jersey

2024 yılında Jing’an Bölgesi’nde Ruh Sağlığı Eğitim Eğitim Sezonunu başlattı

son zamanlarda,2024 yılında Jing’an Bölgesi’nde Ruh Sağlığı Eğitimi Eğitim Eğitim Eğitimi Eğitim Eğitiminin Başlatma TöreniŞangay Batı Ortaokulunda yapıldı.

Etkinlik sırasında, Bölge Eğitim Bürosu olay yerinde olay yerinde bir ofis kurmadı“Jing’an Bölgesi İlköğretim ve Ortaokullarda Ruh Sağlığı Eğitimi için On Özel Eylem Planı”ÖzEylem planının, Jing’an Bölge Eğitim Bürosu tarafından kapsamlı araştırma ve tam araştırmalarına dayanarak formüle edildiği bildirilmektedir. Dört -One “Öğrenci Eğitim ve Uyarı Danışmanlığı Psikolojisi. Sağlık Çalışma Sistemi.Aynı zamanda, Şubat ayında Jing’an Bölge Komitesi Eğitim Çalışması Grubu tarafından “Öğrencilerin Psikolojik Sağlık Çalışmalarının Özel Eyleminin Özel Eyleminin Özel Eylemi için Uygulama Planına” yanıt verdi. 18 Bu yıl.

AktiviteWu Zengqiang ve Shen Zhifei’nin ünlü öğretmen stüdyosu için oyunculukİki ünlü öğretmen ayrıca Jing’an’ın ruh sağlığı için güzel vizyonlarını ve stüdyo öğrencileri için güzel beklentilerini dile getirdi.İki ünlü öğretmen stüdyosu Şangay Fenghua Ortaokul ve Şangay Huimin Ortaokuluna yerleşti. Bir zihinsel sağlık çalışması.

Toplantıda,Jing’an Bölgesi’nde Tıp Eğitimi ve Öğretiminin İmza Töreni yapıldıÖzBu önlem, bölgenin “bir okulu, bir tıbbi” çalışma mekanizmasını daha da teşvik edecek ve daha eksiksiz bir tıbbi ve öğretim kombinasyonu çalışma paterni oluşturacaktır.Daha sonra dört okulPsikolojik sağlık eğitiminde biriken faydalı bir deneyim getirinÖzŞangay Batı Ortaokulu, “Beş Etkileşime Dayalı Büyüme Düşüncesinin Füzyonuna Dayalı Bir Deneyim” Başlıklı Bir Deneyim yaptı. “Anti -ters gücü, öğretmenleri ve öğrencileri yetiştirmek”;

Toplantı, okulların psikolojik sağlık eğitiminin daha da güçlendirilmesini daha da güçlendirmelidir; Okulun Ruh Sağlığı Eğitimi Etkinlik Sezonu Tasarımı, Jing’an Bölgesi’ndeki ilk ve ortaokul öğrencilerinin psikolojik ve sağlıklı çalışmalarını geliştirme çabalarıdır.

Back To Top
MLS Football Jersey